MIG.

 

 

Anbefalinger_5 sider

KORT OM MIG

foto-lille

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til anetteba.dk – jeg er grafisk designer og jeg har 14 års erfaring i netop dette.

1999-2005 Efter studentereksamen rejste og arbejdede jeg i et år – og flyttede til København i 1999, hvor jeg fik en læreplads på et reklamebureau i hjertet af hovedstaden. Med udsigt til kolde fadøl i Nyhavn og sanger-Søren i gaden var jeg en priviligeret elev, der hurtigt fik lov til at ‘lege’ med de store kunder. Teatre, kulturinstitutioner – Tivoli, Det kgl. Bibliotek mv. Jeg har mødt mange dygtige og sjove mennesker, der har vist mig at det er ok at grine, når bare man laver sit arbejde ordentligt. Skøre skuespillere, passionerede instruktører, teater- og musikchefer. Producenter, der oprettede nye selskaber (ergo nye logoer) hvert andet minut. Og ikke mindst havde jeg fornøjelsen af en designchef af den gamle skole, der har lært mig at fluekneppe – især med typografi.

2005-2011 Efter 6 år i alt på bureauet ADCO (to år som AD assistent) søgte jeg videre og fik bl.a. tilbudt et AD-assistent job hos magasinet WOMAN. For mig var det et meget bevidst valg, at prøve noget helt nyt i en stor ung virksomhed – det tiltalte mig meget at arbejde på en redaktion. Her lærte jeg kunsten at lave et magasin – det er ikke så nemt som det ser ud til. Efter tre år som assisterende blev jeg AD’er på bladet med ansvaret for bladets visuelle identitet samt to dygtige assistenter. I tre år havde jeg æren af at være kreativ chef på det bedst sælgende magasin til målgruppen. Og det var super stressende og super sjovt. En arbejdsplads med højt til loftet og en virkelig god arbejdskultur. 100 blade blev det til for mig i samarbejde med de bedste indenfor journalistik, mode, skønhed og web. Herfra har jeg lært, at det kan betale sig at være en holdspiller!

2011-2013 Efter 12 år i hovedstaden pakkede min mand og jeg flyttebilen og tog tilbage til Jylland med vores datter Sofie. Jeg startede som senior grafiker hos VERO MODA med ansvaret for magasinet POST og blev i en periode foto-ansvarlig også. Efter endt barsel med vores datter Marie kom jeg tilbage og blev ansvarlig grafiker for al Wholesale materiale – herunder materialer til messe, PR, foto-oplæg, VERO MODAs ekslusive linie Y.A.S. Jeg har arbejdet primært med kataloger og look-books – udover en masse ad hoc marketing relateret materiale til salg og branding. På VERO MODA lærte at jeg at arbejde i en stor international virksomhed, hvor beslutninger tages hvert minut og som grafisk designer her prøvede jeg at arbejde sammen på tværs af sprog, kultur og faglige kompetencer.

Kontakt mig på: mail@anetteba.dk eller 40 98 16 63